Porin Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen kanadalaishyökkääjä Mike Heddenin kanssa. Hedden siirtyy Ässiin KHL-seura Medvescak Zagrebista.

Viime kaudella 29-vuotias Hedden pelasi uransa tehokkainta kiekkoa, kun AHL-liigassa syntyi runkosarjassa 74 ottelussa 55 tehopistettä ja pudotuspeleissä 21 ottelussa 19 tehopistettä.

Kauden päätteeksi Hedden juhli seuransa Texas Starsin kanssa AHL-liigan mestaruutta.

– Hedden on parhaassa iässä oleva kokenut pelaaja. Olimme hänen kanssaan lähellä sopimusta jo viime keväänä, ja nyt olimme heti kiinnostuneita, kun hän vapautui KHL-liigasta.

– Hän pystyy kantamaan vastuuta ja tulee varmasti auttamaan joukkuettamme, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Mike Hedden pelaa ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina, kun Ässät kohtaa TPS:n klo 17 alkavassa ottelussa.

Jarno Kärki jatkaa

Hyökkääjä Jarno Kärki jatkaa Ässissä kaksivuotisella sopimuksella. Tulokaskauttaan Liigassa pelaava Ässäkasvatti on pelannut tällä kaudella 17 ottelua tehoin 4+1 =5.

– Kärki on kovan potentiaalin hyökkääjä ja hän on kehittynyt selkeästi kuluvan kauden aikana.

– Koimme, että kaksivuotinen sopimus on molemmin puolin paras ratkaisu tässä kohtaa. Kärki on erittäin monipuolinen pelaaja ja ehdottomasti tulevaisuuden Ässäjoukkueen runkopelaajia, Toivola kertoi.

Lisäksi lainasopimuksella TUTOssa pelannut puolustaja Patrik Parkkonen on kutsuttu takaisin Ässien harjoitusvahvuuteen. Mestiksessä Parkkonen on pelannut tällä kaudella 3 ottelua tehoin 0+1.

Ässät tiedottaa myös, että jenkkihyökkääjä Austin Smithin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lähde: Ässien tiedote