KHL:n toissa kauden parhaaksi puolustajaksi valittu 31-vuotias Renat Mamashev on saanut kutsun osallistua New Jersey Devilsin harjoitusleirille.

Kaudella 2012-13 Neftekhimikiä edustanut Mamashev teki 52 KHL-ottelussa yhteensä hurjat 42 pistettä. Hän asuu vaimonsa kanssa Long Islandilla ja on ollut koko kesän New Yorkin alueella. Viime vuosi meni Mamasheviltä hieman penkin alle, sillä hän teki Traktorin ja Neftekhimikin riveissä yhteensä 36 KHL-runkosarjaottelun aikana ainoastaan 12 tehopistettä.

Devilsin leirille osallistuvat myös veteraanipuolustajat Tomas Kaberle ja Mike Komisarek. 36-vuotias Kaberle pelasi viime kaudella Tshekin Extraliigassa Kladnon joukkueessa. Hän teki 48 runkosarjaottelussa 24 tehopistettä.

Amerikkalainen Komisarek, 32, edusti viime kaudella Carolina Hurricanesia 32 ottelun verran. Hänen tililleen kertyi neljä tehopistettä.

Aiemmin Devils on kertonut seuran harjoitusleirille osallistuvan vapaina agentteina myös hyökkääjät Scott Gomez, Jordin Tootoo ja Ruslan Fedotenko.