Vaikeita aikoja takana, nyt sitten liiganousijan riveihin.

Vaasan Sportin maalille vasta hankittu Ville Hostikka lausuu suoria sanoja panoksista tulevan kauden suhteen sekä siitä, millaisia aikoja viime aikoina hän on käynyt läpi.

Aikanaan Kärppiin tultuaan todella vahvoja otteita näyttänyt Hostikka sai myös KHL-sopimuksen eteensä, mutta siellä homma ei lähtenyt kunnolla pyörimään missään vaiheessa. Paluu Suomeen ja TPS:n riveihin ei myöskään sujunut lopulta toivotulla tavalla.

Tuleva kausi määrittää paljon.

– Ei tarvitse kaunistella: tämä on ihan veitsenjakajakausi, Hostikka sanoo HuippuKiekko-sivustolle.

– Täytyy myöntää, että en ole nauttinut koko lajista pariin viime vuoteen. Viimeksi Oulussa nautti koko jääkiekosta. Se on kuitenkin niin, että jos tämä koko homma on pelkkää pään seinään hakkaamista, niin ei tätä kannata silloin edes tehdä.

Hostikan suoria sanoja löytyy lisää HuippuKiekko-sivuston haastattelusta, joka löytyy täältä.