KalPalla kovat piipussa – ”Ei ole mitään muuta tavoitetta kuin voittaa CHL”

© Kuva: Juha Tamminen

KalPa starttaa CHL-taipaleensa torstaina tshekkiläistä HC Sparta Prahaa vastaan.

Samassa CHL-lohkossa pelaavat lisäksi Adler Mannheim (Saksa) ja Växjö Lakers (Ruotsi).

– Vastaan tulee huippujoukkue, se on meille iso haaste. Hienoa päästä näkemään CHL:ssä, missä menemme Euroopan kärkijoukkueisiin verrattuna, sanoo kapteeni Mikko Jokela KalPan tiedotteessa.

– Vastaan tulee uusi joukkue ja uusia pelaajia, se tuo piristystä arkeen ja vielä lisävirtaa pelaamiseen. Vastustaja kun on uusi, lähdetään pelaamaan omaa peliä ja jos tarvitsee, sitten tehdään muutoksia pelaamiseen ottelun aikana.

Kuopiolaissikermän päävalmentaja Pekka Virta paaluttaa kovan tavoitteen miehistölleen.

– Tavoitteena on voittaa Champions Hockey League. Ei ole mitään muuta tavoitetta. Meillä on kilpailukykyinen joukkue meidän lohkoon. Joukkueen fiilis ja hurmos sekä pelipäivän kunto, ne ratkaisevat paljon. Voi tulla huonokin tulos alkulohkosta, ei se maailma siihen loppuisi. Uskoa, uskoa! Kaikki on mahdollista, Virta hehkuu.

– Me lähdetään pelaamaan meidän omalla tavalla, emme vastustajan mukaan. Vastustajalle se on eri tilanne, heille jätöt ja alhaalta hakemiset ovat uutta. Luotetaan, että samat asiat toimivat näissä peleissä kuin Liigassa, jos teemme itse ne asiat hyvin, mihin meidän pelaaminen perustuu.

– Vastustajasta voi sanoa sen verran, että todella kokenut ja fyysisesti vahva porukka tulee vastaan Virta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!