Lisää NHL-kokemusta KHL-kroaattiseuraan – ”Pitäisi olla yksi kuudesta avainpelaajastamme”

© Kuva: Getty Images

Medvescakin urheilujohtaja Aaron Fox lataa kovat odotukset seuran palkkaamalle Pascal Pelletierille.

– Pascalin pitäisi olla yksi meidän kuudesta avainpelaajastamme ensi kaudella. Hän on erittäin hyökkäävä pelaaja, Fox kuvailee tiedotteessa.

Viime kaudella Pelletier piipahti kolmen ottelun verran NHL-seura Vancouver Canucksissa. Kanadalaishyökkääjä, 31, pelasi vahvan AHL-vuoden Utica Cometsissa merkiten 69 peliä ja pistelukemat 22+40. Yhteensä Pelletierin vyöllä on 16 NHL-peliä.

Samalla Medvescak infoaa hyökkääjä Bill Thomasin jatkosopimuksesta. Mies oli viime sesongilla zagrebilaisseuran neljänneksi ahnein pistemies (58 KHL-peliä ja 12+20).

Try outille Medvescak on ottanut kanadalaishyökkääjä Brock Trotterin, joka teki ensimmäisen ammattilaissopimuksensa 2007-08 AHL-seura Hamilton Bulldogsin kanssa. Hän on pelannut myös Montreal Canadiensissa (NHL), Portland Piratesissa ja St. John’s IceCapsissa (AHL) sekä Riian Dinamossa (KHL).