Tatarstanilaisen Business Online -lehden mukaan KHL:ssä viritellään isoa pelaajakauppaa Pietarin SKA:n ja Ak Barsin välillä.

Ak Bars Kazanin uusi päävalmentaja Zinetula Biljaletdinov haluaa nähdä riveissään Venäjän maajoukkueen ja SKA:n keskushyökkääjän Vadim Shipatshevin. Lähteen mukaan kyseessä voisi olla vaihtokauppa, jossa Ak Bars voisi ehdottaa SKA:lle jopa runkosarjan parasta pistemiestään Aleksandr Burmistrovia. Jälkimmäinen lukeutui myös Venäjän MM-kultaryhmään.

Business Online huhuilee myös vaihtoehtoa, jossa kauppaan sisällytettäisiin Ak Barsin maalivahti Konstantin Barulin. Ak Bars hankki jo uuden ykkösvahdin NHL:stä, kun ruotsalainen Anders Nilsson saapui New York Islandersista. Käytännössä Barulin on kolmosvahti, sillä Business Onlinen käsityksen mukaan Emil Garipovkin on edellä nokkimisjärjestyksessä. Barulinia on huhuiltu myös Salavat Julajev Ufaan.