Donbass Donetskin päävalmentaja Andrei Nazarov on antanut varsin lyhyen kommentin seuran verkkosivuilla.

Sanat ovat karua luettavaa, sillä Nazarovin mukaan seura saattaa joutua luopumaan ykköstähdistään.

– Ei ole poissuljettua, että myymme useita johtavia pelaajia. Tämä johtuu siitä, että joukkueen on pelattava kaikki ensi kauden ottelut vieraissa. Valitettavasti tämä on realistista, Nazarov purkautuu.

Donbass myi jo ensimmäisen avainpelaajansa, kun hyökkääjä Jevgeni Dadonov siirtyi Pietarin SKA:han. Saattaa siis olla, että myös esimerkiksi maalipyssy Teemu Laine on kaupan. Laine lukeutuu ehdottomasti ukrainalaisseuran johtotähtiin.

Ukrainan vakava poliittinen tilanne koskettaa Donbassin jääkiekkojoukkuetta. Sen kotihalli ryöstettiin ja poltettiin. KHL neuvottelee lähiaikoina donetskilaisseuran kanssa sen tulevaisuudesta.