Espoo Blues vahvisti maanantaina tehneensä 1+1-vuotiset sopimukset tshekkipuolustaja Petr Zamorskyn, 22, ja -hyökkääjä Antonin Honejsekin, 23, kanssa. Kaksikko siirtyy Espooseen Tshekin Extraligan mestarijoukkueesta Zlinistä.

Olen tyytyväinen, että saimme maajoukkuetason pelimiehiä vahvistamaan ensi kauden joukkuetta, Bluesin manageri Peter Ahola sanoo seuran tiedotteessa.

Blues kertoo myös tiedotteessaan, että molemmilla uusilla pelaajilla on sopimuksissaan pelaajan KHL-optio, joka oikeuttaa KHL:ään siirtymiseen kauden 2014-15 jälkeen. KHL-optioon on liitetty ”merkittävä Bluesille maksettava taloudellinen korvaus”.

Sopimuksissa on myös Bluesin optio sopimusten purkamiseen kauden 2014-15 jälkeen, mikäli tulokset kaukalossa eivät ole riittäviä.

Zamorsky edustaa Tshekkiä myös kevään MM-kisoissa Minskissä.