Lev Praha haluaa pitää kynsin hampain kiinni päävalmentajastaan Kari Jalosesta.

Asiassa on ainoastaan yksi iso mutta: Jalonen aloittaa Leijonien pääkäskijänä kesäkuun alussa ja pesti on sovittu kaksivuotiseksi.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola lähes tulkoon tyrmäsi Ilta-Sanomille Jalosen mahdollisen tuplapestin, jossa mies valmentaisi Jukka Jalosen tavoin samaan aikaan seurajoukkuetta ja maajoukkuetta.

– Lähes mahdoton ajatella, Kummola sanoi IS:lle 14. huhtikuuta.

Prahalaisseuran urheilujohtaja Rashid Habibulin uskoo, että Jalonen voisi kuitenkin koutsata sekä seura- että maajoukkuetasolla samanaikaisesti.

– Toivottavasti Karin maajoukkuepestistä ei tule ongelma meille. Tätä kysymystä nyt ratkotaan ja lähiaikoina meidän täytyy saada vastaus, että sallitaanko hänelle tämä yhdistelmä vai ei. Me luotamme siihen, että sallitaan, Habibulin sanoo Itar Tassille.

Habibulin ei suostu edes pohtimaan vaihtoehtoa, jossa Kummola löisi liinat kiinni.

– Jos vastaus on ”ei sallita”, tulemme pohtimaan asiaa. Mutta täytyy tunnustaa, että en haluaisi edes ajatella sitä.

Jalonen kertoi aiemmin Iltalehdelle, että valmentaa ensi kaudella varmasti Leijonia. Se jää kuitenkin nähtäväksi, nähdäänkö Jalonen sekä seurajoukkueensa Levin että maajoukkueen puikoissa. Kyseisen Iltalehden haastattelun jälkeen Jalonen sanoi venäläismedialle katsovansa Lev Prahan valmentamista pudotuspelien jälkeen.