JYP on tehnyt vuoden jatkosopimukset puolustaja Mikko Viitasen ja hyökkääjä Juuso Ikosen kanssa.

32-vuotias Viitanen pelaa ensi kaudella seitsemännen JYP-kautensa. Hän on ollut voittamassa seuralle kahta Suomen mestaruutta. 19-vuotias nuorten maailmanmestari Ikonen tuli JYPiin kesken viime kauden, joten kausi 2014–2015 on Ikoselle ensimmäinen kokonainen kausi JYP-paidassa.

– Viitasen kohdalla kaikki tietävät, että kyseessä on joukkueen puolustuksen n.s. Äijä, joka on vahva fyysisesti ja henkisesti. Juuso Ikosella on taas takanaan melkoinen myllerryksen kausi seurasiirtoineen ja uskomme vahvasti, että ensi kauden aikana Juuso ottaa monta JYP-askelta eteenpäin ja pystyy auttamaan joukkuetta kaikella sillä potentiaalillaan, mitä hänessä on, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

JYP on myös käyttänyt Markus Poukkulan sopimuksen seuraoption, ja Poukkula pelaa JYPissä kaudella 2014 – 2015. JYPillä on nyt 25 sopimuspelaajaa ja käytössään myös JYP-Akatemiasta esiin nousevat pelaajat.

JYPin sopimuspelaajat 9.4. 2014
Maalivahdit (2):
Tuomas Tarkki, Sami Rajaniemi

Puolustajat (8): Mikko Kalteva, Mikko Luoma, Kristian Näkyvä, Mikko Viitanen, Valtteri Hietanen, Henri Auvinen, Aleksi Salonen, Valtteri Kemiläinen.

Hyökkääjät (15): Jani Tuppurainen, Eric Perrin, Anssi Löfman, Miika Lahti, Tuomas Pihlman, Jonne Virtanen, Markus Nenonen, Mikko Salmio, Markus Hännikäinen, Markus Poukkula, Juuso Ikonen, Matias Myttynen, Antti Jaatinen, Topi Nättinen, Joose Antonen.

Lähde: JYPin verkkosivut