HPK ilmoitti vahvistaneensa ensi kauden ryhmäänsä neljällä uudella pelaajalla.

HPK on tehnyt pelaajasopimukset Juhani Jasun, Petteri Nikkilän ja Toni Jalon kanssa.

Lisäksi Jere Laine on HPK:ssa koeajalla kesän ajan. Jasun sopimus on yksivuotinen, Jalon 1+1 ja Nikkilän kaksivuotinen.

Hankinnoista merkittävin on Jasun soppari. Pitkäaikaiselta Lukko-hyökkääjältä odotetaan paljon uusissa ympyröissä.

– Hänessä on ehdottomasti potentiaalia parempaan, kuin mitä tilastot tällä hetkellä näyttävät. Uskon, että voimme tarjota hänelle roolin, jossa tilastotkin kaunistuvat, HPK:n pelaajakordinaattori Janne Laukkanen kommentoi.

Toinen uusi hankinta on Jalo, joka saapuu Mikkelin Jukureista. Menneellä kaudella Jukureissa 24-vuotias Jalo takoi 56 ottelussa tehot 6+45=51

– Tonissa on potentiaalia ja nyt hän saa hyvän sauman jatkaa nousujohteista peliuraansa. Hän on ennen kaikkea hyvä aloittaja ja syöttäjä, kommentoi Laukkanen.

Nikkilä kuuluu puolestaan seuraan lupaavien nuorten pelaajien joukkoon.

– Pete on osoittanut, miten hyvällä ja systemaattisella suunnitelmalla ja avuilla on mahdollisuus nousta Liigaan Mestiksen kautta. Hän on ehdottomasti liigakelpoinen joukkuepelaaja.

Laine saapuu HPK:hon kesän kestävällä try-out –sopimuksella. Laukkasen mukaan Laine tuo joukkueeseen lisää fyysisyyttä. 23-vuotias laitahyökkääjä on pelannut Mestiksessa HCK:n riveissä.

– Jere on kiinnostava, kookas pelaaja, jolla voi hyvinkin olla liigatasolla annettavaa. Hän on vahva luistelija ja pärjää kaksinkamppailuissa. Jerellä on myös hyvä veto.