Anaheim-puolustaja Stephane Robidas loukkasi oikean jalkansa jo toistamiseen tällä kaudella, kun Anaheim kohtasi maanantaina Dallasin vierasjäällä. Vastustajan jyräämäksi takaapäin tullut Robidas loukkasi saman oikean jalkansa, mitä kuntoutti pitkään alkuvuodesta.

Tosin tällä kertaa hieman eri kohdasta.

Robidasin jalassa todettiin olevan murtuman ja pelaaja toimitettiin vielä ottelun aikana dallasilaiseen sairaalaan. Mitä todennäköisimmin juuri Dallasista aiemmin talvella Anaheimiin siirtyneen Robidasin kausi on ohi.

Robidas edusti NHL:n työsulun aikaan viime talvena 15 ottelussa myös HIFK:ta SM-liigassa.

Kanadalaispuolustajan loukkaantuminen saattaa avata oven aiemmin menneellä viikolla farmiin lähetetylle Sami Vataselle. Ducksilla on NHL:ssä kaksi puolustajaa reservissä, Luca Sbisa sekä Mark Fistric, mutta etenkään Fistric ei ole pelannut NHL:ää hetkeen ja tuskin nousee kokoonpanoon.

Vatanen on tehnyt viimeisessä seitsemässä NHL-ottelussaan seitsemän (0+7) tehopistettä.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala