Rangers-omistaja: ”Hinta Martin St. Louisista liikaa”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin omistaja James Dolan otti keskiviikkona kantaa siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä tehtyyn kohukauppaan, missä Rangers ja Tampa Bay vaihtoivat kapteeneja keskenään. Ryan Callahan matkasi Tampaan ja Martin St. Louis Rangersiin.

Tampa Bay sai Callahanin lisäksi vaihdossa ensimmäisen kierroksen varausvuoron kesällä 2015 sekä ehdollisen toisen kierroksen varauksen tulevalle kesälle. Hinta, jonka Rangers viime kauden pistepörssin voittajasta maksoi, oli Dolanin mielestä liikaa.

Samaan aikaan Dolan kuitenkin antoi synninpäästön Rangersin GM:lle Glen Satherille, joka joutui kauppaamaan Callahanin, jonka kanssa seura ei päässyt sopuun jatkosopimuksesta. Callahanin sopimus umpeutuu tulevana kesänä.

– Mielestäni Ryan (Callahan) pyysi lopulta palveuksistaan liikaa. Sitä kautta uskon, että Glen Sather teki tilanteessa oikean ratkaisun, Dolan muotoili ESPN:n radiohaastattelussa.

Muutenkin omistaja vakuutteli luottoaan Rangersiin pudotuspelien alla. Dolan antoi luottamuslauseensa pudotuspelipaikasta taistelevalle joukkueelleen.

– Uskon, että pääsemme pudotuspeleihin. Mutta taistelu on tiukkaa juuri nyt. Olen hieman huolissani, mutta luotan tähän joukkueeseen, Dolan jatkoi.

Kehut sai myös uusi päävalmentaja Alain Vigneault, joka on saanut kevättä kohden joukkueensa parempaan vireeseen.

– Myönnän, että alussa olin hieman epäluuloinen, mutta hän on osoittanut olevansa todella itsevarma luotsi. Tiesimme, että se ottaa aikansa, kun hän saa ajettua oman systeeminsä sisään. Mielestäni he pelaavat nyt todella hyvin, Dolan päätti.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.