Jortikan KHL-seura lähetti päävalmentajansa nuorisojoukkueeseen – ”Se oli vaikea päätös”

© Kuva: www.hawk.ru

Jugran päävalmentaja Oleg Davydov on saanut passituksen seuran nuorisojoukkueeseen.

Päätös ei ollut suinkaan helppo, sillä miesten joukkue tarvitsisi yhtä lailla Davydovin palveluksia, myöntää toimitusjohtaja Andrei Potaitshuk.

– Se oli vaikea päätös. Oleg toimii yhä väliaikaisena päävalmentajana ja häntä tarvitaan täällä. Mutta nuorisojoukkueemme ylsi puolivälieriin ja siksi tehtiin päätös lähettää hänet sinne avuksi, Potaitshuk sanoo seuransa verkkosivuilla.

Potaitshukin mukaan kyseessä on kuitenkin vain väliaikainen siirto ja Davydov jatkaisi tulevalla kaudella ykkösjoukkueessa. Valmennuskonsultin nimikkeellä operoiva Hannu Jortikka ottanee ohjat ensi kaudella ja Davydov auttaa suomalaiskäskijää.