Chicagon supertähti sairastuvalle – sivussa viikkoja

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawks palasi keskiviikkona voittojen tielle, kun se kaatoi kotijäällään koko NHL:ää johtavan St. Louisin selvin 4-0-lukemin. Mutta voitolle tuli myös hintaa, kun joukkueen paras pistemies Patrick Kane joutui jättämään ottelun kesken toisessa erässä.

Kanen vamma tuli toisessa erässä, kun Chicagon Sheldon Brookbank taklasi Bluesin Brenden Morrow’ta, joka osui Kanen vasempaan jalkaan, jonka jälkeen Kane putosi jään pintaan. Kane ontui vasenta jalkaansa vaihtoaitoon menneessään ja poistuin samantien pukuhuoneeseen.

Chicagon päävalmentaja Joel Quenneville ennusti Kanen olevan poissa kolmisen viikkoa. Kysymykseen, palaako supertähti kaukaloon runkosarjan aikana, päävalmentaja vastasi: ”Katsotaan”.

Kane syötti ottelussa Duncan Keithin ylivoimamaalin ottelun ensimmäisen erän lopulla.

Antti Raanta istui Chicagon penkillä.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala