Rauman Lukko on solminut jatkosopimuksen sekä seuran A-nuoria valmentavan Timo Saarikosken että fysiikka- ja luisteluvalmentaja Risto Rosendahlin kanssa, seura kertoo tiedotteessaan.

Saarikosken sopimus on vuoden mittainen, Rosendahlin paperi mallia 1+1.

Viidettä vuotta Lukon palveluksessa toimivan Saarikosken työn kuvaan kuuluu jatkossa A-nuorten valmentamisen lisäksi myös Lukkoakatemian operatiivisena johtajana sekä B- ja C-nuorten valmennuspäällikkönä toimiminen.

– Tällä hetkellä ajatukset ovat luonnollisesti kuluvassa viikossa ja Nuorten SM-liigan runkosarjan kolmessa viimeisessä kotipelissä. Siihen on vakaa usko, että pelit jatkuvat myös tämän viikon jälkeen, Saarikoski sanoo.

– Tällä kaudella on joukkueeseen ajettu sisään omia nuoria poikia ja esiin on noussut muutamia mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä. Olen tosi innoissani, että saan jatkaa vastakin työtä raumalaisen jääkiekon kehittämiseksi, peliuransa jälkeen kasvatustieteiden maisterin paperit hankkinut takavuosien huippukiekkoilija miettii.

Risto Rosendahl puolestaan on Lukon miehiä jo kuudetta vuotta.

Liigajoukkueen valmennusringissä Raumalla aloittaneen entisen huippupikaluistelijan toimenkuva on vuosien varrella vaihdellut, mutta jatkossa hänen vastuullaan on sekä liigamiesten että juniorien valmennustehtäviä.

– Olen liigajoukkueen käytettävissä kesäharjoituksissa ja vastaan kauden mittaan myös loukkaantuneiden pelaajien kuntoutuksesta. Mukana on myös akatemiapelaajien valmennusta ja Lukko ry:n puolella nuorempien joukkueiden valmentajakoulutusta, Rosendahl selvittää Lukon tiedotteessa.

Saat tänään olympialaisten jääkiekkoon 5€ ILMAISVEDON ilman talletusta!
Tallettajille 20€ satsauksella peräti 65€ pelirahaa! Poimi edut tästä!