Jokeri-hyökkääjä Jani Rita ei ollut muun joukkueen tavoin alkuunkaan tyytyväinen tiistain 2-4-lukemin tulleeseen kotitappioon Ässiä vastaan.

Jokerit hallitsi Ässiä vastaan peliä kaksi erää, muttei saanut tulosta taululle. Viimeiselle 20-minuuttiselle lähdettiin 1-1-tilanteesta ja Ässät oli ratkaisupaikoissa terävämpi. Kamppailu päättyi Jokereiden kannalta todella harmittavaan 2-4-tappioon.

– -Kaksi erää painettiin päälle, saatiin tekopaikkoja, oli ylärimaa sun muuta, mutta maalinteko tökki. Kaveri sai pari ylivoimamahdollisuutta kolmannen alkuun ja käytti ne kyllä hyvin. Kirvelevä tappio se oli, Rita pohti Jokerien kotisivuilla

Tilanne pudotuspeliviivalla on äärimmäisen tasainen. Sijoilla 6-8 olevat Blues, HIFK ja Jokerit ovat kaikki 78 pisteessä. Ilves ja Pelicanskin perässä vain kahden pisteen päässä.

Jokerit kohtaakin torstaina juuri Bluesin vieraissa.

– Playoff-kiekko on meidän osalta jo käynnissä, kun katsoo sarjataulukkoa. Jokaista pistettä tarvitaan ja huomenna on tosi iso peli Espoossa. Se pitää hoitaa ja sitä kautta hakea positiivista henkeä hommaan.