HIFK kaatoi keskiviikon ainoassa Liiga-pelissä Pelicansin 2-1-lukemin kotijäällään. Helsinkiläisille osuivat Corey Elkins sekä Oskar Eklund, vieraiden ainoan iski Jesse Niinimäki.

Ottelussa mielenkiintoisesti sekä hyökkääjänä että puolustajana pelannut monitoimimies Toni Leinonen kertoi ettei pelipaikan vaihtuminen tullut yllätyksenä.

– Oli hyvä ja vauhdikas peli. Pelicans oli kova vastus ja pitkä voittoputki alla. Meillä on ollut hyvä vauhti päällä treeneissä ja hyvin saatiin onneksi siirrettyä se myös tuonne peliin mukaan, Leinonen valotti HIFK:n kotisivuilla.

– Oma peli sujui tänään hyvin. Ekassa erässä pelasin hyökkääjänä ja toiseen erään siirryinkin puolustajan paikalle. Se oli kyllä tosin tiedossa, että tänään saattaa joutua pelipaikkaa vaihtelemaan. Pitää olla aina valmis antamaan kaikkensa joukkueelle, oli rooli mikä tahansa.

HIFK on sarjassa seitsemäs, mutta kuudentena oleva Blues on samoissa pisteissä. HIFK pelaa ennen olympiataukoa vielä perjantaina vieraissa TPS:aa vastaan.