Jokereiden tuore kasvo Broc Little on ennättänyt vetää ensimmäiset treenit uuden joukkueensa kanssa.

Jenkkipeluri saapui Suomeen tiistaina ja oli seuraamassa Jokereiden voitokasta ottelua KalPaa vastaan.

– Hieman vielä väsyttää tietysti matkan jäljiltä, mutta näin eilen ottelun ja joukkue otti siinä hyvän voiton. Tapasin pelaajat ja valmentajat pelin jälkeen. Tänään olin ensimmäistä kertaa jäällä, joten kaikki on mennyt hyvin, Little summaa Jokereiden verkkosivuilla.

Littlen alkukausi AHL:ssä meni penkin alle. Nyt miehellä on uusi tilaisuus kääntää kurssi.

– Haluan tehdä tulosta välittömästi, koska kautta ei ole enää paljon jäljellä. Uskon pystyväni siihen. Meillä on paljon harjoituksia ensimmäisten viikkojen aikana, joten se varmasti auttaa sopeutumisessa, Little listaa.

Hyökkääjä on ensimmäisen kerran Jokereiden vahvuudessa lauantaina, kun helsinkiläiset kohtaavat vieraissa TPS:n.