Ilves on tehnyt jatkosopimukset kahden puolustajan kanssa. Konsta Mäkisen sopimus on kaksivuotinen ja Tommi Kivistön yksivuotinen.

Ilveksellä on nyt ensi kaudelle sopimukset seitsemän puolustajan kanssa, kun myös Mikko Kukkonen, Jarkko Näppilä, Mikke Levo, Aleksi Mäkelä ja Martti Järventie jatkavat Ilveksessä.

– Konsta Mäkisen kautta ovat rikkoneet loukkaantumiset, mutta uskomme vankasti, että hänellä on potentiaalia nousta entistä suurempaan rooliin. Kivistö on jo tällä kaudella ollut tärkeä osa Ilves-puolustusta, ja hän on ottanut jatkuvasti isoja askelia kohti entistä suurempaa vastuuta. Olemme todella tyytyväisiä, että Tommi jatkaa Ilveksessä. Muutama puolustaja vielä tarvitaan, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja.

Pajuojan mielestä on syytä rakentaa joukkueen puolustuspää kuntoon ensin. Sitä edesauttaa myös se, että maalivahdeilla Ville Kolppasella ja Juha Järvenpäällä on ensi kauden kattava sopimus Ilveksen kanssa.

– Tällä kaudella yritämme vielä vahvistaa hyökkäystä, koska myös loukkaantumiset ovat vieneet joukkueelta iskukykyä. Tavoitteena on saada hyökkäykseen sekä syvyyttä että ratkaisuvoimaa mahdollisimman pian, Pajuoja sanoo.

Puolustaja Ville Koistisen pelaajasopimus Ilveksen kanssa vuosille 2014-2018 on purettu yhteisymmärryksessä. Sveitsin liigan Davos tiedotti viikonloppuna, että Koistinen jatkaa seurassa seuraavat kolme kautta.

– Neuvottelut käytiin hyvässä hengessä, ja molemmat osapuolet joustivat sekä ovat tyytyväisiä sopimuksen purkuun, kommentoi Pajuoja.