HIFK teki melkoisen urotyön lauantai-iltana, kun joukkue kampesi 1-4-tappioasemasta reilussa erässä 6-4-voittoon. Ottelun sankareita oli kolme maalia jo toisen kerran viikkoon tehnyt Juuso Puustinen sekä tärkeä koppimaalin, 3-4-kavennuksen, toisen erän loppuun alivoimalla tehnyt Toni Leinonen.

Leinonen myös syötti Puustisen tekemän 2-4-maalin, mikä aloitti HIFK:n kirin. Vauhtilaituri sai ansaitut ylistykset HIFK-käskijältä Raimo Summaselta ottelun jälkeen.

– Leinonen on tehnyt hyvin tehnyt hyvin työtä koko vuoden ja on meillä hyvä alivoimapelaaja. Kiva nähdä, että kaveri saa onnistumisia hyökkäyspäässä. Se oli luistelumaali, Summanen kehui HIFK:n kotisivuilla.

– Erothan ovat pienet, joskus pelaat hyvin ja häviät ja joskus pelaat sinnepäin ja voitat. Nyt tänään luulen, että meidän avainpelaajat olivat vähän parempia kuin heidän. Puustiset ja kumppanit näyttivät, että he ovat todella vahvoja ja sitä kautta se voitto taisi tulla meille.

HIFK:lla voitto oli neljä peräkkäinen täysipistepotti ja joukkue nousi sarjassa jo seitsemänneksi.