Viimeisimpänä SaiPaa edustanut maalivahti Miika Wiikman tarttui Jokereiden haaviin.

Jokerit on tiedottanut tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen Wiikmanin kanssa.

– Olemme tyytyväisiä, että saimme vahvistettua maalivahtiosastoa kokeneella pelaajalla. Halusimme tälle pelipaikalle lisää leveyttä. Samalla saamme taattua nuorille vahdeillemme paremmin peliaikaa Mestiksessä ja Nuorten SM-liigassa, Jokereiden GM Jari Kurri toteaa tiedotteessa.

29-vuotias Wiikman on pelannut tällä kaudella Mestistä TUTO:ssa sekä viimeisimpänä Liigaa SaiPassa. Urallaan 290 Liiga-peliä vyölleen saanut maalivahti torjui HPK:n Suomen mestariksi keväällä 2006 ja hänet valittiin tuolloin myös pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi.

Kevään 2007 jälkeen Wiikman siirtyi Pohjois-Amerikkaan, jossa pelasi New York Rangersin ja Phoenix Coyotesin organisaatioissa kolme vuotta AHL:ää ja ECHL:ää. Hän palasi Suomeen ja SM-liigaan vuonna 2010. Viime kaudella Wiikman torjui Ilveksen maalilla sekä lainapesteillä Kärpissa ja SaiPassa.

Jokereiden maalilla päävastuun on tällä kaudella kantanut kanadalainen Leland Irving. Nuorista vahdeista Joonas Korpisalo on pelannut pääasiassa Kiekko-Vantaassa ja Kevin Lankinen A-nuorissa. Heistä Korpisalo on tällä hetkellä loukkaantuneena.