© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK:n mitta täyttyi – kohupelaaja Trevor Gilliesille potkut!

Liigaseura HIFK on antanut kohuhankinta Trevor Gilliesille potkut. Helsinkiläisten mitta täyttyi perjantain ottelussa Bluesia vastaan, jossa kanadalainen keihästi HIFK-kasvatti Eetu Pöystiä suihkukomennuksen arvoisesti. Sitä ennen Gillies oli jo istunut matsissa kaksi pienempää jäähyä.

Aiemmin viime kuussa Gillies löi Helsingin paikalliskamppailussa Jokerien Jarkko Ruutua kasvoihin ja sai tempusta kolmen ottelun mittaisen pelikiellon.

HIFK ilmoitti kanadalaisen lähdöstä verkkosivuillaan lyhyella tiedotteella:

– Oy HIFK-Hockey Ab on purkanut Trevor Gilliesin tätä pelikautta koskevan pelaajasopimuksen. Elokuun lopussa Suomeen saapunut kanadalaishyökkääjä pelasi IFK:ssa kolme Liigaottelua ja neljä European Trophyn peliä.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!