Suomalaistulokas Aleksander Barkovin Florida Panthers taipui maalein 1-4 nousukuntoiselle Edmonton Oilersille yön NHL-kierroksella.

Barkov alusti joukkueensa 1-3-kavennuksen toisessa erässä. Hyökkääjä voitti kaksinkamppailun ja potki kiekon Scottie Upshallille. Tämä nousi maalille ja latasi lätyn verkon perukoille.

Tämä lähemmäksi Florida ei päässyt ja Oilers viimeisteli loppunumerot tyhjään verkkoon.

– Energia oli avain eikä meillä ollut yhtään. Pelin alussa huomasin, ettei meillä ollut työmoraalia, jalkoja. Se teki tästä rimpuilua, Florida-luotsi Peter Horachek harmittelee seuransa sivuilla.

Barkov pelasi runsaat 19 minuuttia saaden toiseksi eniten jääaikaa Panthersin hyökkääjistä. Hyökkääjä on kirjauttanut 23 NHL-matsiin tehot 4+6.