Vancouver Canucks sähläsi kiekon omaan maaliin käsittämättömällä tavalla ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Canucks pelasi toisessa erässä ylivoimaa. Montrealin Lars Eller purki tilanteen ja Canucks-vahti Roberto Luongo otti kiekon haltuun maalinsa takana.

Kiekon saanut puolustaja Dan Hamhuis menetti kontrollin, kun pakkikaveri Jason Garrisonin luistin osui lätkään. Tämän jälkeen kiekko lipui Vancouverin maaliin maalivahti Luongon molempien luistimien kautta.

Katso video merkillisestä osumasta täältä.

– En nähnyt sitä. Tilannetta ei näytetty videotaululla. Kertokaa te minulle, mitä tapahtui. Minä en edes tiedä, mitä tapahtui, Luongo päivitteli ottelun tauottua.

Erikoisen osuman sai nimiinsä Eller ja se jäi myös pelin voittomaaliksi. Montreal kuittasi pisteet lukemin 4-1.