Mestiksessä pelaava TUTO Hockey on vahvistanut rivejään alkavan kauden kynnyksellä.

Puolustajat Mikko Jortikka ja Janne Pälve sekä hyökkääjä Juuso Honka liittyvät kaikki seuran mukaan joukkueeseen.

Jortikka pelasi viime kaudella HCK:n riveissä ja kesän mies pelasi Australian pääsarjaa, AIHL:ää. Jortikan sopimus on yhden kauden mittainen.

– Mikon kanssa keskusteltiin tulevasta kaudesta jo ennen hänen lähtöään Australiaan. Nyt pelit siellä ovat ohi ja Mikko palaa tuttuun organisaatioon, pelaajakoordinaattori Elmo Aittola kertaa.

– Hän on kokenut ja isokokoinen puolustaja, joka on alivoimapelaamisessa erittäin tärkeä palanen joukkueelle. Äijämäinen lisäys sekä kentälle että pukukoppiin.

Honka siirtyy Turkuun HPK:n riveistä. TPS-kasvatti on pelannut Hämeenlinnassa viimeiset kuusi kautta.

– Honka on harjoitellut ja kuntouttanut itseään Ismo Lehkosen ja Viljo Niemeläisen kanssa läpi kesän ja olemme erittäin iloisia siitä, että pääsimme Hongan kanssa koko kauden kattavaan sopimukseen. Honka tulee olemaan TUTOlle erittäin kovan luokan vahvistus, kun mies pääsee täyteen pelikuntoon.

– Pitkässä juoksussa Hongasta kaavaillaan kärkisentteriä. Pelaajana Honka on erittäin hyvin liikkuva, isokokoinen, röyhkeä ja energinen hyökkäjä, jolla on erinomainen laukaus, Aittola sanailee.

Pälve siirtyy TUTO-paitaan lainasopimuksella Oulun Kärpistä.

– Pälve on poikkeuksellisen lupaava kiekollinen puolustaja, jonka suurimmat vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä. Jannella on hyvät pelilliset vaistot ja pelaaja sopii erittäin hyvin valmennuksen muottiin.

– Olemme iloisia siitä, että saimme Kärppien kanssa sovittua tämän nuoren ja lahjakkaan pelaajan liittymisestä TUTOn riveihin, Aittola hehkuttaa.