Niklas Hagmanin tehoilta kantoi Ässät voittoon – kaksi keskushyökkääjää loukkaantui kesken ottelun

© Kuva: Ilari Isotalo

Porin Ässät palasi takaisin voittokantaan Tapparan kustannuksella.

Ässät juhli 4-3-voittoa voittomaalikilpailun päätteeksi. Tappara ei onnistunut tekemään ohittamaan maaliin vaihdettua Rasmus Rinnettä. Ässien maaleista vastasivat Niklas Hagman sekä Eero Elo.

Hagman oli illan kovin pistelinko saldolla 2+1.

Ässille ilta oli vaikea. Mika Niemi joutui jättämään ottelun kesken heti alkuhetkillä. Kolmannessa erässä loukkaantumishuolia ropisi lisää, kun Henri Heino peitti Tapparan laukauksen. Heinoa ei tämän jälkeen nähty tositoimissa.

Mikäli Niemi ja Heino joutuvat sivuun pidemmäksi ajaksi, on porilaisten todennäköisesti pakko lähteä pelaajaostoksille. Keskushyökkääjistä terveiden kirjoissa on ainoastaan Severi Sillanpää. Sairastuvalla on jo valmiiksi sentteri Kamil Kreps.

– Vaikka menetimme tänään johtoaseman, olen todella tyytyväinen siihen, mitä pelimme tänään parhaimmillaan oli. Poissa oli kuitenkin kaksi kärkisentteriä, päävalmentaja Virta toteaa Ässien verkkosivuilla.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!