TPS vahvistuu lokakuussa merkittävästi, kun se saa viime kaudella loistaneen tähtipelaaja Brian Willsien rosteriinsa.

KHL:ään ensi kaudeksi liittyvä kroatialainen Medvescak julkisti tänään tiistaina Willsien kontrahdin, josta on nyt lisää tietoa.

Kanukkihyökkääjä kiekkoilee TPS:n mukana näillä näkymin kuusi kuukautta, mutta Medvescak saattaa kiinnittää miehen seuraavalle sesongille. Kyseessä on ns. ”tupladiili”, kuten Medvescak-urheilujohtaja Aaron Fox asian ilmaitsee.

– Willsie päätti näyttää urheilullisen osaamisensa KHL-tasolla ja allekirjoitti try out -sopimuksen Medvescakin kanssa elokuusta lokakuuhun. Samaan aikaan hänellä on kuuden kuukauden sopimus suomalaisen TPS:n kanssa, Fox muotoilee seuratiedotteessa.

– Jos Willsie osoittaa olevansa pelaaja, jota me tarvitsemme, yritämme lokakuussa tehdä sopimuksen kaudelle 2014/2015.