Kanadalaisvahti hakee vauhtia Ruotsista – ”Täällä on lähempänä NHL:ää”

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Danny Taylorilla on selvät sävelet tulevalle kaudelle.

Viime kaudella kaksi NHL-ottelua Calgary Flamesin luukulla torjunut Taylor solmi toukokuussa sopimuksen Färjestadin kanssa. 27-vuotias kanadalainen kertoo Värmlands Folkbladille, että hän hakee SHL:stä ensisijaisesti näyttöjä.

– Neljä maalivahtia on mennyt aiemmin Färjestadista NHL:ään. Haluan yrittää tehdä saman, Taylor sanoo ja viittaa Henrik Karlssoniin, Cristopher Nihlstorpiin, Jonas Gustavssoniin sekä Alexander Salakiin.

– Tulemalla Färjestadiin otan askeleen eteenpäin. Täällä on lähempänä NHL:ää kuin AHL:ssä, Taylor napauttaa.

Ville Lajusen seurakaveriksi liittyneellä kanadalaisella on selkeä suunnitelma tulevalle kaudelle.

– Joukkueena tavoitteena on kulta, Taylor linjaa.