Urallaan muun muassa kahdet olympialaiset ja kertaalleen World Cupin Kanadan paidassa läpi vetänyt Simon Gagne haluaisi jatkaa Philadelphia Flyersin riveissä.

Uransa alkupuolella kymmenen kauden ajan Flyerissa pelannut Gagne palasi tuttuun seuraan käytyään mutkan Tampa Bay Lightningin ja Los Angeles Kingsin puolella.

Urallaan parhaimmillaan yhdellä kaudella 47 maalia iskeneellä laiturilla sopimus on katkolla nyt kesällä, eikä jatko ole varmaa.

– Minulla oli kaksi hyvää tapaamista päävalmentaja Peter Lavioletten ja toimitusjohtajan Paul Holmgrenin kanssa. He olivat sitä mieltä, että tein paljon hyviä asioita loppukauden aikana ja pitivät siitä, mitä toin tälle joukkueelle, Gagne sanoi Philadelphia Daily Newsille.

Ongelmaksi Gagnen kohdalla nousevat palkka-asiat, sillä Flyers on tällä hetkellä yli palkkakaton. Joukkueeseen on tulossa muutoksia, sillä muun muassa hyökkääjä Danny Briere aiotaan ostaa ulos kauden päättymisen jälkeen.

Silti jatko Flyersissa on 33-vuotiaan hyökkääjän kohdalla epävarmaa. Haluja seurassa jatkamisen suhteen löytyy kyllä.

– Olen siinä vaiheessa uraani, että olen pystynyt tekemään hyvin rahaa jo tovin ajan. Mutta loppujen lopuksi rahakysymys on vain pieni, sillä iloisena oleminen on paljon tärkeämpää. Jos pidän paikasta, tulen tekemään töitä sen eteen, että kaikilla on hauskaa joukkueessa.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.