Ilves on tehnyt pelaajasopimukset hyökkääjä Sami Sandellin ja puolustaja Greg Coburnin kanssa.

Seuratiedotteen mukaan viikonvaihteessa allekirjoitetuista sopimuksista Sandellin on mallia 1+1 ja Coburnin ensi kauden kattava.

Sandell, 26, on Ilveksen kasvatti, joka viime kaudet on pelannut Ruotsissa. Kaksi edellistä kautta Sandell on edustanut Elitserienissä Luulajaa, jossa hänen molemmat kautensa jäivät vajaaksi loukkaantumisen vuoksi.

Kaudella 2011-12 Sandell oli Luulajassa joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä. Viime kauden Sandell pelasi pääasiassa puolustavassa roolissa. SM-liigaa Sandell on pelannut Ilveksen lisäksi myös Bluesissa.

Kanadalainen Coburn, 24, tulee Pohjois-Amerikan yliopistosarjasta NCAA:sta Union Collegen joukkueesta. Hän teki viime kaudella 40 ottelussa tehot 8+20=28 ja oli joukkueensa tehokkain puolustaja.

Coburnin plus/miinussaldonsa on neljän yliopistokauden ajalta +41. Coburn on hyvin liikkuva ja sijoittuva 183-senttinen kahden suunnan puolustaja, jolla on hyvä laukaus.

Jiri Veistolan, Henrik Forsbergin ja Jordan Georgen try-outit toukokuun jääleireillä eivät ainakaan toistaiseksi johtaneet jatkosopimuksiin.