Seitsemän pelaajaa lähti Petri Matikaisen Avangard Omskista

© Kuva: www.hawk.ru

Petri Matikaisen luotsaama Avangard Omsk on pistänyt liudan pelaajia lihoiksi. Seura tiedotti seitsemästä pelaajan lähtöpasseista keskiviikkona, joista yksi oli suomalaispakki Anssi Salmela. Miehen matka jatkuu jo aiemmin ilmoitetusti ukrainalaiseen KHL-seuraan Donbass Donetskiin.

Lisäksi seurassa eivät jatka puolustajat Oleg Piganovitsh ja Sergei Gusev ja hyökkääjät Aleksandr Bumagin, Aleksandr Nesterov, Igor Volkov ja Andrei Taratuhin.

Tulopuolella on ilmoitettu Denis Kuljashista, joka edusti edelliset kaksi kautta Ak Bars Kazania.

Viime kaudella KHL:n runkosarjassa oivaan lentoon päässeen Avangardin kausi päättyi odotuksiin nähden ennen aikojaan, kun joukkue taipui KHL-finaaleiden hävinneelle osapuolelle Traktor Tsheljabinskille konferenssivälierissä otteluvoiton 1-4.