Venäjän päävalmentaja Zinetula Biljaletdinov saa pitää työpaikkansa, vaikka MM-kisat menivät penkin alle.

Punakone hyytyi totaalisesti häviten USA:lle maalein 3-8 MM-puolivälierässä.

Itse asiassa Biljaletdinovin pesti ei ollut edes uhattuna, sillä vyöllä oli viime vuoden MM-kulta. Lisäksi fakta on, että MM-kisat ovat olleet Venäjälle vain välitavoite matkalla ensi vuoden Olympialaisiin. Biljaletdinov palkattiin alkujaan tuomaan Olympiakultaa kotikisoista Sotshista.

Venäjän jääkiekkoliiton puheenjohtaja Vladislav Tretjak vahvistaa, ettei tiistaina kokoontunut liiton kiekkokomitea edes harkinnut potkuja.

– Ei noussut esille (kysymys, joka liittyy valmentajavaihdoksiin), me luotamme tähän valmennuskoostumukseen, Tretjak sanoo Sportboxille.

Sotshiin valmistautumisen Venäjä tekee huolella.

– Valmennusjohto tekee erityisiä matkoja Amerikkaan. Meillä on suuri joukko ihmisiä, jotka tarkkailevat pelaajia. Nyt on analysoitava ne virheet, joita MM-kisoissa tehtiin ja valittava parhaat pelaajat KHL:stä ja NHL:stä. Valmennusjohdon tulee valmistaa joukkue Olympialaisiin.