Lukko tiedotti viikonloppuna jatkaneensa puolustajien Matt Generous, Tommi Kovanen, Harri Tikkanen ja Jesse Virtanen sopimuksia. Lisäksi joukkueeseen liittyy ensi kaudeksi Leijona-legenda Petteri Nummelin, 40, sekä toinen kokenut pakki Ilkka Mikkola, 34.

Hyökkäykseen uusina niminä ensi kaudesta lähtien liittyvät JYP:stä siirtyvä Olli Sipiläinen, Joona Kaareva Jokipojista sekä Erik Riska Vaasan Sportista. Riskan ja Kaarevan sopimukset alkavat koejaksolla.

Sopimuksettomista hyökkääjistä jatkopahvin saivat Teemu Nurmi, Aleksi Saarela sekä Eetu Koski.

– Hyökkäysarsenaali on vielä rakennusvaiheessa. Sinne haetaan kahta tai kolmea kovan luokan pelimiestä Lukko-luotsi Risto Dufva seuran kotisivuilla.

Lisäksi Lukko tiedotti hankkineensa maalinsa suulle jenkkimaalivahti Ryan Zapolskin ECHL-liigasta. Maalivahtiosastoa miehittävät nyt Zapolski sekä Oskari Setänen, mutta verkot ovat vesillä lisävahvistuksia silmällä pitäen.