HPK:lle merkittävä paluumuuttaja – vaimo ajoi pelaajan takaisin Suomeen

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:ssa kausilla 2006–2010 pelannut Joonas Vihko palaa Hämeenlinnaan.

Osapuolet ovat sopineet kahden vuoden mittaisen kontrahdin. Vihko palaa ritarimiehistöön kolmen Luulajassa vietetyn kauden päätteeksi.

– On hienoa, että Jone päätti tulla takaisin Kerhoon. Saamme erinomaista maalintekotaitoa, nopeutta ja taistelijan, joka ei anna tuumaakaan periksi missään tilanteessa. Jone sopii mainiosti nykyisen joukkueemme ilmeeseen, HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela myhäilee seuran tiedotteessa.

Hyökkääjä itse kertoo paluun Kerhoon olevan kuin kotiin palaamisen.

– On hienoa palata takaisin HPK:hon. Sain pelata neljä hienoa vuotta aiemmin Hämeenlinnassa ja koko ajan sen jälkeen on ollut sellainen olo, että HPK on joukkue, johon SM-liigassa voisin vielä palata.

– Syy palata takaisin Suomeen on vaimon työkuviot. Hän on seurannut minua 12 vuotta ympäri Suomea ja Ruotsiinkin. Nyt on minun vuoroni seurata häntä, Vihko taustoittaa.

Vihko on pelannut SM-liigassa 467 peliä tehoin 115+105=220. Mies on voittanut yhden SM-hopean ja kaksi -pronssia. Luulajassa pelatessaan Vihko teki voittomaalin kauden 2012-2013 European Trophyn finaalissa Färjestadia vastaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.