Juuso Riksman, Rasmus Rinne sekä Henri Heino liittyvät uusina pelaajina tulevan kauden joukkueeseen.

Lisäksi lupaava puolustaja Patrik Parkkonen pidensi sopimustaan.

Ässien tulevan kauden maalivahtikaksikon muodostavat Juuso Riksman ja Rasmus Rinne. Molempien maalivahtien sopimukset ovat kaksivuotisia.

Juuso Riksman teki läpimurtonsa Ässissä kaudella 2005 – 2006. Hopeakauden jälkeen Riksman on mm. valittu SM-liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi, parhaaksi maalivahdiksi sekä All-stars kentälliseen. MM-kisoihin Riksman on valittu kerran ja keväällä 2011 hän juhli Suomen mestaruutta HIFK:n ykkösmaalivahtina.

– Juuso on kokenut pelaaja ja tietää kaupungin tavat, kulttuurin ja vaatimustason. Hän on erittäin arvokas paluumuuttaja, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Rasmus Rinne puolestaan oli nuorten maajoukkueiden vakiokasvoja ja nyt 22-vuotias maalivahti hakee läpimurtoaan SM-liigatasolla.

– Rinne on isokokoinen tulevaisuuden maalivahti. Hän osoitti viime kaudella Mestiksessä, että pystyy ottamaan seuraavan askeleen, Toivola jatkoi.

Keskushyökkääjä Henri Heino vahvistaa Ässiä kaksivuotisella sopimuksella. Heino siirtyy Ässiin Jokereista, jonka riveissä luotettava hyökkääjä saavutti SM-pronssia keväällä 2012. Lisäksi Heinolla on maajoukkuepelejä kaudelta 2009 – 2010.

– Heino on fyysisesti täydellinen huippu-urheilija. Hänen vahvuutensa ovat aloituksissa sekä puolustuspelaamisessa. Hän on arvokas joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan vastustajien parhaita pelaajia vastaan illasta toiseen, Toivola kertoi.

Lisäksi Ässien mestarijoukkueen puolustaja Patrik Parkkonen jatkoi vuoteen 2014 ulottunutta sopimustaan yhdellä lisäkaudella. Näin lupaava puolustaja nähdään Ässäpaidassa ainakin kevääseen 2015 asti.

– Patrik Parkkonen kanssa rakennamme Ässätulevaisuutta ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänen sopimukseensa lisävuoden. Parkkonen osoitti kehityskelpoisuutensa viime kaudella ja hän tulee tulevaisuudessa olemaan tärkeä pelaaja, Toivola totesi.