Kuka nappaa NHL:n parhaan valmentajan palkinnon?

NHL:n runkosarja lähestyy loppuaan ja pian pudotuspelit lähtevät käyntiin. Kiekkoministerit Ilari Isotalo ja Ilari Savonen käyvät nyt läpi parhaita ehdokkaita eri palkintokategorioissa.

Ministereistä Isotalo pohtii NHL:n parhaan valmentajan titteliä. Kuka on saanut joukkueensa parhaaseen liitoon? Mikä ryhmä on ylisuorittanut parhaiten koko kauden ajan?

Tässä kolme vaihtoehtoa:

Michel Therrien, Montreal Canadiens

Isotalo: Montreal Canadiens on ollut runkosarjan sensaatioita. Siitä iso kiitos kuuluu seuran uudelle päävalmentaja Michel Therrienille, joka on saanut viime vuodet flopanneen joukkueen hurjaan lentoon.

Therrienillä riitti ennen kautta ehkä jonkin verran epäilijöitä, mutta jälleen hän on osoittanut olevansa kovan tason valmentaja NHL:ssä.

Joel Quenneville, Chicago Blackhawks

Isotalo: Chicagossa pelataan jälleen kiekkoa huikealla tasolla. Quenneville ei ole keksinyt pyörää uudelleen, mutta pelitapa toimii paremmin kuin hyvin.

Joukkueen tiiviys ja pelityyli on ihailtavan kulinaraista. Siitä suuri kiitos kuuluu kokeneelle valmentajalle.

Paul MacLean, Ottawa Senators

Isotalo: Kolmas ehdokas olikin jo hieman haastava, sillä tarjolla oli monta onnistunutta valmentajaa. Kun katsoo käynnissä olevaa kautta, pitää erityisesti Ottawa-kiekon professorille MacLeanille nostaa hattua.

Kun ykkösmaalivahti, ykköspakki ja ykköspakki ovat loukkaantuneita, voidaan Senatorsin pudotuspelipaikkaa pitää loistavana suorituksena. Pelin taso on pysynyt läpi vaikean kauden häkellyttävän hyvänä.

Muita haastajia: Bruce Boudreau – Anaheim Ducks, Claude Julien – Boston Bruins, Randy Carlyle – Toronto Maple Leafs.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.