”Videosulkeisia ja käsiin paskomista” – KooKoo valmis finaaleihin

© Kuva: Ilari Isotalo

Mestis-ryhmä KooKoon yhdentoista vuoden odotus päättyy lauantaina, kun kouvolalaisseura aloittaa finaalisarjan Mikkelin Jukureita vastaan.

Joukkueen taival finaaleihin on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

– Tämä joukkue on tällä kaudella meinannut tukehtua meidän videosulkeisiin ja luistelutreeneihin, se on meinannut välillä jonkun verran karata käsistäkin ja ehkä se on paskonut minun käsillekin tietyissä tilanteissa, kotipeleissä syksyllä, Juha Juujärvi pohti finaalien alla seuran sivulla.

Joukkue lähtee finaaleihin kuitenkin itseluottamusta täynnä. Tuorein 10-1-voitto antaa paljon puhtia ennakkosuosikki Jukureita vastaan.

– Mutta sen voi sanoa, että tällä hetkellä se lentää – ja lentää kyllä ihan ansaitusti, on hemmetin nälkäinen. Antaa poikien painaa menemään vaan, minä koetan pitää tässä jalat maan pinnalla.

Paineet Jukureille

Runkosarjan ykkönen Jukurit lähtee finaaleihin selkeänä ennakkosuosikkina. Tästä myös Juujärvi muistutti.

– Jos nyt ihan karrikoiden sanotaan, niin on kaksi asiaa, mitkä voivat tänä vuonna estää Jukureiden mestaruuden. Toinen on heidän totaalinen romahdus ja toinen on tämän meidän joukkueen näin huikea kasvu ja täydellinen onnistuminen, mitä on nyt nähty.

– En usko, että Jukurit romahtaa, eli kun meinaamme kannun voittaa, niin meidän täytyy parantaa, Juujärvi tiivisti.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.