TPS on tehnyt kauden 2013–2014 kattavat jatkosopimukset maalivahti Ville Hostikan, puolustaja Markus Palmrothin ja hyökkääjä Miikka Tuomaisen kanssa.

Tammikuussa TPS:ään siirtynyt Hostikka tulee ensi kaudella muodostamaan Atte Engrenin kanssa yhden SM-liigan kovimmista maalivahtikaksikoista. Tällä kaudella 28-vuotias esiintyi TPS-paidassa viidessä ottelussa torjuntaprosentilla 91,33.

24-vuotias Palmroth teki tammikuun loppupuolella vahvan paluun kasvattiseuransa riveihin pitkän poissaolon jälkeen. Väsymysoireyhtymästä toipumisen jälkeen Palmroth esiintyi vakuuttavasti TPS:n puolustuksessa 13 SM-liigan ottelussa peliajan ollen keskimäärin 17.27 minuuttia.

Tuomainen aloittaa tulevalla kaudella toisen kokonaisen kautensa TPS-paidassa. Tällä kaudella 26-vuotias turkulaislähtöinen hyökkääjä oli kahdeksalla osumallaan joukkueen kolmanneksi tehokkain maalintekijä tasaviisikoin.