NHL-pelaajien osallistuminen Sotshin olympialaisiin on yhä kysymysmerkki.

NHL sekä kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF neuvottelevat yhä NHL-pelaajien mahdollisesta osallistumisesta Sotshin olympialaisiin.

Venäläinen kiekkolegenda Vjatsheslav Fetisov antaa oman kärkevän kommenttinsa kuumaan aiheeseen.

– NHL:n komissaari Gary Bettman ei ole vielä päättänyt osallistuuko NHL olympialaisiin, vaikka neuvotteluissa onkin jossain määrin edistytty. Mutta suoraan sanottuna Bettmanin täytyy olla idiootti, jos NHL ei osallistu olympialaisiin, Fetisov sanoo Sportboxille.

– Se on kuitenkin paikka, jossa voi mainostaa omaa tuotettaan. Oletan, että NHL haluaa päästää pelaajansa Sotshiin, mutta kieltää heidän osallistumisensa seuraaviin Etelä-Korean kisoihin. Mutta tämä ei sovi Kansainväliselle olympiakomitealle.