JYP on tehnyt ison läjän pelaajasopimuksia. Ykkösmaalivahti Tuomas Tarkki torjuu ensi kaudellakin kiekkoja jyväskyläläisten maalilla.

Tarkin lisäksi puolustaja Mikko Kaltevan ja hyökkääjä Antti Jaatisen sopimukset kattoivat alunperin myös tulevan kauden seuran optiolla, jonka JYP käyttää.

Edellä mainitun kolmikon lisäksi nykyjoukkueen runkomiehistä hurrikaaniseurassa jatkavat puolustaja Mikko Viitanen ja hyökkääjä Jari Jääskeläinen. Kummankin miehen kontrahti kattaa tulevan sesongin.

Samalla JYP on tehnyt liigasopimuksia myös nuorempien pelaajienkanssa. Maalivahti Sami Rajaniemi, puolustaja Valtteri Hietanen sekä hyökkääjistä Markus Nenonen ja Mikko Salmio ovat tehneet JYPin kanssa kevääseen 2016 ulottuvan sopimuksen. Puolustaja Henri Auvinen pakittelee JYPissä ainakin kevääseen 2015 saakka.

Nuorista SM-liigassa esiintyneistä pelaajista voimassa olevat sopimukset JYP-organisaation kanssa myös ensi kaudelle ovat myös puolustaja Samuli Kankaanperällä, puolustaja Aleksi Salosella sekä hyökkääjistä Oula Palveella, Samu Markkulalla, Topi Nättisellä ja Miika Roineella.