Mestiksen kärkipään joukkueisiin tällä kaudella noussut TUTO Hockey kärsi keskiviikkona tappion murskaavin lukemin, kun JYP Akatemia kuritti turkulaisia lopulta lukemin 7-2.

Vierasjoukkueen suurimpia epäonnistumisen ruumiillistumia oli Lukosta lainalla ollut Simon Nielsen. Juuttivahti torjui 21 kertaa, mutta päästi kiekon peräti seitsemästi selkänsä taakse.

TUTO-käskijä Juhani Tamminen myönsi maalivahtipelin menneen keskiviikkona jyväskyläläisten eduksi.

– JYP Akatemia oli hyvin valmistautunut ja organisoitu tänään, eikä meidän maalissa pelanneella Simon Nielsenilläkään ollut paras päivänsä.

– Olen sanonut joukkueelle, että 110 prosentin valmistautumisella voitamme kenet vaan, mutta 95 prosentin valmistautumisella käy näin, Tamminen kertasi tappion jälkeen.

Tappion jälkeen kokenut päävalmentaja kertoi katseiden kääntyneen jo tulevaan. TUTOlla on perjantaina mahdollisuus suoristaa kurssinsa, kun SaPKo saapuu Kupittaalle.

– Joukkue palauttelee huomenna ja suuntaa katseensa jo tulevaan. Kapteenisto palaveeraa huomenna joukkueen kanssa, vastauksen he antavat kannattajilleen perjantaina Marli Areenalla klo 18.30, Tamminen päätti.