Kuten aiemmin uutisoimme, Kärpät saa perjantain TPS-otteluun mukaansa sairastuvalta hyökkääjä Joonas Donskoin.

Liikenne on kuitenkin kaksipuoleista, sillä 26-vuotias laitahyökkääjä Toni Kähkönen joutuu sivuun.

Moskovan EHT-turnauksessa joulukuussa mukana ollut Kähkönen loukkasi kätensä keskiviikon Tappara-ottelussa.

– Kädessä ei ole kuitenkaan murtumaa ja huilijakson pituus on 1-2 viikkoa, oululaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi SuomiKiekko-sivustolle.

Kärpät on saamassa myös lisää apuja sairastuvalta, kun ruotsalaishyökkääjä John Norman on tekemässä paluuta kokoonpanoon. Norman on joukkueen mukana vieraspelireissulla Turussa ylimääräisenä hyökkääjänä. Pelaaminen TPS-ottelun jälkeen lauantain Jokereita vastaan on hänen kohdallaan vielä auki.

Urheilutoimenjohtaja Aho uskoo Normanin olevan mukana oululaisjoukkueen ensi viikon kamppailuissa. Myös maalivahti Johan Backlundin ja puolustajien Mikko Lehtosen sekä Vladimir Emingerin palaaminen kaukaloon on tapahtumassa piakkoin.

Ilari Savonen (@ilarisavonen)