Keskiviikkona kahdeksan ottelun jatkosta Bluesin kanssa sopinut ruotsalaishyökkääjä Mika Hannula juhlisti jatkoaan villeissä merkeissä.

Laiturin värkkäämät kaksi maalia olivat isossa roolissa, kun Blues nappasi vuoden ensimmäisestä pelistään tärkeän voiton HIFK:n kaatuessa 5-2.

Illan suurin sankari toppuutteli kuitenkin SuomiKiekko-sivuston haastattelussa. Rahkeita parempaan kuulemma löytyy vielä.

– Pystyn vielä parempaan. Olen vasta pari viikkoa päässyt pelaamaan kunnolla, joten parannan vielä. Se on varma, Hannula pohti.

Tuttuun paikkaan oli kiva pelata

Jo viime kaudelle Espoossa hurmannut ruotsalainen teki pelaamatta jälkeen alkusyksyn jälkeen helpon päätöksen. Ruotsi sai jäädä taakse, kun suunta kääntyi kohti tuttua ympäristöä.

Bluesissa jo kuusi peliä pelaamaan ehtinyt Hannulan ruuti oli vielä ensimmäisissä peleissään märkää. Kärsivällisyys ei ollut kuitenkaan koetuksella.

– Jo ensimmäiset pelini täällä ovat tuntuivat kohtuullisilta, vaikkei pisteitä olekaan tullut. Siinä mielessä tuttuun ympäristöön oli helppo palata.

– Välillä pisteitä ei vain tule. Silloin pitää yrittää vain rentoutua ja keskittyä itse tekemiseen. Pieniä asioita jäälläkin, niin pisteet tulevat kyllä myös, maaliahne laituri lisäsi.

Tarjoilu pelaa Espoossa

Hannula tuntuu löytäneen heti hyvän yhteisävelen ketjukaveri Teemu Ramstedtin kanssa. Ruotsalaisen toinen maali keskiviikkona oli malliesimerkki loistavasta yhteistyöstä.

– Se oli upea syttö ”Ramulta”. Hän on pelaaja, joka pystyy jakamaan tuollaisia passeja.

Ensimmäisen kuuden pelin pestin jälkeen jatkosta olikin helppo sopia.

– Viihdyn täällä hyvin. Pelasin jo viime kaudella hyvin täällä. Meillä oli hieman hiomista sopimuksen kanssa, mutta haluaisin jatkaa täällä, Hannula kertasi.

Ilari Isotalo (@IlariIsotalo), Espoo