Hannu Jortikka kehuu Janne Lahtea ja kommentoi Mika Pyörälän potkuja

© Kuva: www.hawk.ru

Suomalaisvalmentaja Hannu Jortikan luotsaama Amur koki perjantaina vierastappion Kazanissa, kun paikallinen AK Bars väänsi kotiareenallaan 4-3-voiton. SuomiKiekko-sivuston edustaja oli ottelun jälkeen paikan päällä jututtamassa Jortikkaa.

Amur-luotsi antoi matsin päätyttyä varauksettomat kehut Janne Lahdelle, joka pelasi vielä alkukauden AK Barsin riveissä.

– Tänään Janne Lahti oli suomalaisista ylivoimaisesti paras pelaaja. Olen todella tyytyväinen hänen peliinsä. Hän ei pelannut tällä kaudella montaa peliä Kazanissa, mutta on parantanut peliään koko ajan.

– Tänään Jannella oli hyvä peli-ilme päällä. Hän taisteli ja sai paljon kiekkoja riistettyä.

Perttu Lindgren antaa näyttöjä tulevaa vuotta varten

Myös Perttu Lindgren saapui Jortikan valmennukseen kesken kauden.

– Hänellä on myös selvä tilanne. Hän ei ole paljon pelannut, joten tempo puuttuu. Meidän on nyt oltava kärsivällisiä ja antaa hänelle aikaa, Jortikka kommentoi Lindgrenin tilannetta.

– Meidän on toivottava ja uskottava. Hänellä on nyt mahdollisuus näyttää, että hän haluaa pelata ensi vuonna meidän joukkueessa ja KHL-liigassa.

Suomalaispelaajien osalta liikehdintää oli myös Amurista poispäin, kun Mika Pyörälä sai potkut. Jortikka kommentoi tapahtunutta seuraavasti:

– Seurassa on aina tietty politiikka. Meidän seuran presidentti oli sitä mieltä, että hänet pitää vaihtaa pois.

Lue lauantaina lisää Hannu Jortikan kommentteja, muun muassa koskien heikkoa sarjasijoitusta ja ex-pelaajien kritiikkiä Jortikkaa kohtaan!

Haastattelu: Marina Mukhametzyanova, Kazan

Unibet tarjoaa 100 euroa ILMAISTA rahaa vedonlyöntiin!