HPK:n ja Tapparan kohtaamisessa perjantaina nähdään kahden NHL-pelaajan mielenkiintoiset debyytit.

HPK:n Eric Fehr ja Tapparan Kurtis Foster pukevat ensi kerran uusien seurojensa paidat ylleen.

Pelaa Tappara-HPK Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,67 – 4,60 – 3,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
– Olen Suomessa ja oikeastaan Euroopassakin vasta ensimmäistä kertaa. Olen viihdynyt täällä todella hyvin ja isoon kaukaloon tottuu koko ajan paremmin ja paremmin, Fehr hehkutti seuran sivuilla.

Kanadalaiselle onkin heti iso tontti tarjolla hämeenlinnalaisten hyökkäyksessä. Hyökkääjä viilettää ensimmäisessä pelissään joukkueen ykkösketjussa Jere Sallisen ja Ville Viitaluoman kanssa.

– Nyt ollaan treenattu vähän enemmän erikoistilanteita Fehrin tulon myötä. Kun kaksi uutta pelaajaa on tullut (Fehr, Johan Larsson) niin pyritään kuitenkin mahdollisimman vähän sekoittamaan kentällisiä, Ari-Pekka Selin pohti.

Tapparan puolella pelaava Foster esiintyy puolestaan joukkueen kakkosketjun takana Tuukka Mäntylän parina. Myös kokenut puolustaja kertoi odottavansa jo kaukaloon paluuta.

– Vaikka jäällä olen ollutkin, niin pelitempo on aina eri asia kuin pelkkä luisteleminen. Ehdin vetää parit treenit joukkueen kanssa ja olen heti valmis kaukaloon, Foster vakuutti seuran sivuilla.

Joukkueet kohtaavat perjantai-ilta toisensa ensimmäistö kertaa tällä kaudella. HPK:lla on alla kaksi voitokasta liigakamppailua, kun taas Tappara aloittaa viikonlopun pelinsä kahden peräkkäisen tappion rasittamana.

Pelaa Tappara-HPK Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,67 – 4,60 – 3,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!