Kiekkoministerit liittyvät SuomiKiekko-sivuston tiimiin

SuomiKiekko-sivuston tekijätiimi vahvistuu entisestään, kun suosittua Kiekkoministerit-blogia pitävät Ilari Isotalo ja Ilari Savonen tuottavat jatkossa sisältöä sivustollemme. Kaksikko keskittyy ennen kaikkea nostamaan sivustomme omien haastatteluiden ja muun oman tuotannon lukumäärää nykyisestä.

Samassa yhteydessä Kiekkoministerit-blogi siirtyy osaksi SuomiKiekko-sivustoa. Blogissa nähdään jatkossakin niin tiukkaan faktaan kuin ripaukseen huumoria pohjautuvaa pohdintaa ajankohtaisista kiekkoasioista. Siirron tekninen toteutus tapahtuu tulevien viikkojen aikana.

Isotalo ja Savonen ovat freelancer-toimittajia, jotka muun muassa edustivat Jatkoaika.com-verkkosivustoa viime kevään MM-kisoissa.

– Hieno mahdollisuus meille molemmille. Kiekkoministerit jatkaa samalla totutulla linjalla. Odotettavissa on siis taattua tykitystä ja kuumien kiekkoaiheiden esiintuomista, Isotalo maalailee.

– Tästä yhteistyöstä on varmasti hyötyä niin meille kuin SuomiKiekollekin. Intressinä on tuottaa jatkossa vielä entistä monipuolisempaa kiekkojournalismia. Oli hienoa nähdä, että tehdylle työlle löytyi arvostusta ja Kiekkoministerit-konseptille oli kysyntää, Savonen toteaa.

Viikossa jopa yli 190.000 lukijaa

SuomiKiekko-, SuomiF1– ja SuomiFutis-sivustojen sisällöstä vastaa  nyt tekijätiimi, joka koostuu kahdesta kokopäiväisestä työntekijästä, kuudesta freelancer-toimittajasta sekä Kazanissa majaa pitävästä KHL-avustajasta.

Syyskuussa 2011 perustettu SuomiKiekko-sivusto saavutti jo ensimmäisenä toimintavuotenaan valtavan suosion. Kävijäpiikki oli MM-kisojen viimeisellä viikolla, jona aikana sivustolla vieraili yli 190.000 eri lukijaa. Tuona viikkona pidimme päässämme myös suomenkielisten jääkiekkosivustojen kultakypärää.

Yhteensä kolmesta urheilu-uutissivustosta koostuva perhe keräsi viime kuussa yli 1,7 miljoonaa sivulatausta ja liki puoli miljoonaa uniikkia selainvierailua.