Peliyhtiö vahvistaa kohu-uutisen: "Olemme olleet yhteydessä Ilvekseen"

© Kuva: Juha Tamminen

Peliyhtiö NordicBetin markkinointipäällikkö Robert Arfvidsson vahvistaa SuomiKiekko-sivustolle keskiviikkona kiekkomaailmaa kohahduttaneen uutisen: Yritys on ollut yhteydessä tamperelaiseen SM-liigaseura Ilvekseen.

Kirjeenvaihdossa on kartoitettu vaihtoehtoa, jossa NordicBet olisi valmis maksamaan NHL:n maalikuninkuuden kahdesti voittaneen Tampa Bayn Steven Stamkosin hankinnasta aiheutuvat vakuutusmaksut. Vastineeksi peliyhtiö haluaa nähdä radiopersoona Jaajo Linnonmaan Ilveksen kokoonpanossa niissä otteluissa, joissa Stamkos on mukana.

– Ei Jaajon tarvitse jokaisessa ottelussa päästä kentälle, eikä missään nimessä pelata yhtä paljon kuin Stamkos, peliyhtiön markkinointipäällikkö painottaa.

– Ymmärrämme senkin, että Raimo Helminen saattaa lähettää Linnonmaan hyvin nopeasti farmiseurojen mukaan terästämään kesäkuntoaan.

Vaikka NordicBet hakee erikoisella ehdotuksellaan markkinoinnillista näkyvyyttä, ei kyseessä kuitenkaan ole mikään vitsi.

– Mitään yksityiskohtaista tarjousta ei Ilvekselle ole vielä tehty, mutta kirjeenvaihtoa on käyty ja ymmärrämme kyllä minkä hintaisista asioista NHL-tähtien vakuutusmaksujen osalta puhutaan.

Mistään pikkurahoista ei todellakaan puhuta. Stamkosin vakuutusmaksut nousevat varmastikin yli sataan tuhanteen euroon. Tämä kaatoi jo miehen sopimuksen Ässien kanssa (uutinen).

NordicBet tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen riskittömän 50€ vedon!
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!