Vitjaz Tshehovin presidentti Mihail Golovkov sanoo, ettei kukaan ole ollut yhteydessä häneen Jere Karalahteen kohdistuneiden uhkailujen tiimoilta.

Pereklitshka-ohjelmassa esiintynyt Golovkov syytti ja uhitteli kovin sanoin Dinamo Minskin suomalaispuolustajaa, joka teloi elokuun lopussa harjoitusottelussa Vitjazin hyökkääjän Artemy Panarinin sairastuvalle (lue uutinen). Golovkov lupasi Karalahdelle erikoiskäsittelyn seuraavassa Vitjazin ja Dinamon kohtaamisessa.

– Minulle ei ole kukaan jutellut sen jälkeen tästä aiheesta. Toivoin, että joko minskiläisseura tai Jere Karalahti itse olisivat pyytäneet anteeksi meiltä, koska et voi pelata niin törkeästi kauden alustavassa turnauksessa, Golovkov sanoo.

– Lahjakas kaveri nimeltä Artemy Panarin, joka on ehdokkaaana Venäjän maajoukkueeseen, sai vammoja ja media on hiljaa. Samaan aikaan minun kommentit julkaistaan välittömästi. Odottakaa kun pelaamme Minskissä 17. lokakuuta. Pelaamme kovaa, mutta sääntöjen rajoissa.

– Kannattaisiko Karalahden pelata meitä vastaan? Olen kuullut, että hän on jo runkosarjassa aiheuttanut jollekin pelaajalle vamman. Ehkä suomalainen haluaa vain saada pelikiellon, eikä tule jäälle meitä vastaan, vitsaili presidentti lopuksi.