Jääkiekkolegenda Esa ”Tiki” Tikkasen mielestä Jokerit teki keskiviikkona liigan työsulun ajan kovimman kaappauksen, kun se haali vahvistuksekseen Erik Karlssonin. Viime kaudella NHL:n parhaaksi puolustajaksi valittu ruotsalainen tunnetaan eritoten valtavasta hyökkäysvoimastaan. Hän teki viime kaudella 81 ottelussa peräti 79 (19+58) tehopistettä Ottawalle.

– Onhan Karlsson aivan huippukova mies Suomen liigaan. Kiekollisesti yksi maailman parhaista pakeista. Jokereilla on ollut kiekollinen ykköspakki haussa, mutta eniten joukkue kaipaa kovuutta oman maalin edessä. Siihen ongelmaan Karlsson ei tuo apua, ”Tiki” pohtii Unibetin tiedotteessa.

HIFK:n tuore hankinta Patrick O’Sullivan on myös mieleen. Sullivanin pitää ”Tikin” mielestä vain kaivaa esiin täysi potentiaalinsa.

– O’Sullivanin hankinta on siinä mielessä IFK:lta hyvä, että hänet saatiin koko kaudeksi. Ja onhan kaveri todistetusti kova pelimies myös NHL:ssä. Ura on ollut kuitenkin laskusuunnassa, eikä NHL-sopimusta enää irronnut.

– Nyt kyse on ennen kaikkea siitä, että onko mies sisuuntunut ja haluaako hän tosissaan näyttää tasonsa. Jos mies on sitoutunut punanuttuun, taso riittää ihan liigan kärkeen.

Unibet tarjoaa 100 euroa ILMAISTA rahaa vedonlyöntiin!